2018.12.10. hétfő, Judit

TÁNC-MOZGÁS: Családi Mesetánc


A zenék, mesék dallamvilága ösztönösen mozdítják testünket. A szabadmozgás által fedezzük fel képzeletvilágunkat, játékosan fejlesztjük képességeinket, fizikai kreativitásunkat, mozgáskoordinációnkat…


PARTIIDŐ/PROGRAMOK/TÁNC-MOZGÁS/PROGRAMAJÁNLÓ

“Gyermekek és felnőttek közös táncélménye”

családi_mesetánc1Belső és külső világunkra való figyelmességünk fejlesztése, kicsi kortól kezdve, biztonságot adó készséggé alakul felnőtt korra, hogy a hétköznapokban minél több felszabadult, örömteli és őszinte mozdulattal, kapcsolódással éljünk.

Családi és gyermektánc a Lemanguria Mozgásműhelyben, a Rathauskeller Tánciskolán Budakeszin (2092 Budakeszi, Fő u. 177.)

November 3-tól minden hónap első keddjén, 18:15-19:15.

Hozzájárulás: 1500 Ft/felnőtt.

Szeretettel várják a gyermekeket és szülőket, nagyikat, barátokat és kismamákat együtt is és külön is!


Foglalkozásvezető:
Tófalvi Erzsébet Tofi: +36/70-50-50114.

családi_mesetánc_plakát

Ismeretterjesztő programok: Kecskeméti Planetárium


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Novemberi programok a Kecskeméti Planetáriumban.

(tovább…)

Outdoor programok: “Az én kalandom” gyerekekkel


Én kalandom_Gergő1

A mamaKÓdos programajánlóknál, nem a “hagyományos” baba-mamás programokra kell elsősorban gondolni, mint pl.: családi napok, rendezvények, kézműves foglalkozások, zeneovi, zenebölcsi, ringatók, aprók tánca stb. Lesznek ilyesmik is, de mi inkább olyasmiket részesítünk előnyben, amik nem annyira hagyományosak, nem átlagosak. Inkább aktív, mozgásos felnőtteknél adrenalin-növelő, gyerekeknél energiazabáló elfoglaltságok, néha akár extrémnek is mondható, de mindenképpen szuper élményt adó programok. Elsőként egy akár “extrémnek”  is mondható outdoor programmal indítanánk: “Az én kalandom” (túrázás, sziklamászás, kalandtúra) családoknak gyerekekkel. Kalandra fel!

(tovább…)