2018.12.11. kedd, Árpád, Árpádina

RÓLUNK

Szeretettel köszöntelek a mamaKÓd virtuális világában!

Anya_Manka_Sári1_vágottKuli Orsi vagyok, két gyermek anyukája (8 és 21 évesek).
Alapvetően kommunikációval foglalkozom (kb 20 éve), gyakorlatilag a média összes területén dolgoztam már.
Második kislányom születése óta itthon vagyok vele és egyelőre nincs is rá esély, hogy ez megváltozzék.. (Egyrészt a piaci viszonyok miatt, de leginkább nehezítő körülményként kislányom tartós betegsége miatt.)
Így nemrég – közösen a nagylányommal, Gáspár Tamarával – elindítottuk családi, otthon végezhető, kis online vállalkozásunkat elsősorban kismamák és babás mamák számára, egy baba-mama témájú közösségi, információs és szolgáltató portált. Ez a mamaKÓd.hu, ahol „Anyabőrben lenni jó!”

 

 

Nálunk: a baba és a mama egy helyen van!

mamaKÓd_PRgrafika3_SáriA mamaKÓd.hu „E-fitt” aloldala egyéni tanácsadást biztosít, mozgásprogramokat kínál, életmód-tanácsokkal szolgál, online mozgásstúdióként működik személyre szabott étrenddel és edzéstervvel, a futás szerelmeseinek egyéni futó edzéstervvel kifejezetten kismamák, szoptatós anyukák és anyukák részére.
„Apró” aloldalán lehetőséget nyújt használt baba-mama termékek adásvételére, ingyenes cseréjére és továbbadására is.
„Magazin” aloldalán szórakoztat és információt szolgáltat elsősorban életmód, egészség-betegség, karrier-munka, továbbtanulás, szabadidő, kreativitás, kikapcsolódás témájú cikkekkel, hírekkel, programokkal, rovatokkal, interaktív, közösségfejlesztő aktivitással.
A „Mese” rovatban együtt csinálunk interaktív mesekönyvet.
„Gyerekfej-gyerekszáj” szolgáltatása: várjuk a jópofa aranyköpéseket, képeket, fotókat gyerkőcről, gyerkőctől, anyukától, apukától, családtól.
„Infótár” szolgáltatása: egy információs adatbázis, ami segít megkönnyíteni a kismamák, anyukák, családok életét.
„Angyal” szolgáltatása pedig segítséget nyújt felajánlásokkal és információs adatbázissal a hátrányos helyzetű gyerekeknek és a rászoruló családoknak.

Köszönöm a figyelmeteket és mindenkit szeretettel látunk a mamaKÓd dimenzióban!

Kuli Orsi

Kecskemét, 2015. augusztus 11.

 

KIS CSAPATUNK

 

Tambu1_vágott
GÁSPÁR TAMARA

Orsi1_vágott
KULI ORSI