2018.12.11. kedd, Árpád, Árpádina

mamaKÓd e-Fitt: hogy érezd jól magad a bőrödben!


A portál „E-fitt” aloldalán egyéni tanácsadást biztosít, mozgásprogramokat kínál, életmód-tanácsokkal szolgál, online mozgásstúdióként működik személyre szabott étrenddel és edzéstervvel.

A mamaKÓd e-Fitt a mamaKÓd.hu életmód – mozgás, sport, táplálkozás, fitnesz-wellnesz – aloldala, cikkekkel, hírekkel, programokkal, rovatokkal, személyes tanácsadással. A személyes tanácsadás: személyre szabott edzéstervvel, étrenddel heti bontásban és életmód tanácsadással kifejezetten kismamáknak, szoptatós anyukáknak, anyukáknak a szoptatás befejezése után. A futás szerelmeseinek egyéni futó edzéstervvel.

„Tükrök a falon, besüt a nap a szobába, tágas tér. A reggeli epertea illata benne maradt az orrodban. Törökülésben ülsz a padlón, kezed a combodon nyugszik, szemed behunyva. Jól érzed magad, minden körülmény adott a koncentrálásra, hogy csinálj valamit. Egy mozdulatot, egy izomfeszítést, egy centivel keskenyebb derekat. Mutatom az utat. Ez vagyok én: az önmegvalósítás, az erő, a kiegyensúlyozottság, a forma és a mozdulat a kezedben és a lábadban, a derekadban és a csípődben, a nyakadban és a kislábujjadban, ami kifejezésre talál idekint a való világban.”

mamaKÓd e-Fitt: a harmonikus és professzionális mozgáskultúra anyukáknak, szoptatós anyukáknak, kismamáknak, nőknek.

e-Fitt_érezd jól magad a bőrödben